Holistisk Yoga – balansera din Vata med Ylva Deplanck

Balansera din Vata PASS.png
Balansera din Vata PASS.png

Holistisk Yoga – balansera din Vata med Ylva Deplanck

240.00

Det här är digitala versionen av yogapasset. Det betyder att du laddar hem produkten till din dator eller enhet som mp3-fil och digital folder i pdf-format. Det är inte fysiska produkter som du får hemskickade.

För Dig som önskar en tryckt folder hemskickad eller en tryckt folder + usb stick med mp3 filer kan göra det via beställningssidan

Lägg i varukorg

Ett terapeutiskt yogapass som utifrån Ayurveda (urgammal hälsovetenskap från Indien) här syftar till att balansera doshan "Vata” som skapar lugn och grundning -  släpper på stress och spänningar.
I paketet ingår 4 ljudfiler, totalt 1h 14 min (mp3) och 1 tillhörande PDF med bilder och förklaringar på övningarna.

Passet reducerar stress och ökar balans och välmående. Övningarna mjukar upp, ökar värme och får loss spänningar i höfter, ländrygg och korsrygg samt stimulerar tjocktarmen.

 

Fördjupning HoliYoga

Om du väljer att ladda ner direkt till din telefon/surfplatta så behövs även en app som kan ta emot så kallade zippade filer. Min rekommendation är att du laddar ner länken som du får i ett mail först till din dator (PC) eller Mac. Sen kan du därifrån föra över filerna till din telefon/surfplatta. Vid nedladdning får du oftast 2 mail, ett bekräftelsemail och sen ett mail med länkarna. Vissa får bara ett mail då ligger länkarna till filerna längst ner i mailet.

Om Vata

Vata är ett uttryck inom den indiska läkekonsten Ayurveda. Vata handlar om tendens eller överskott av elementen luft och eter som ger ett energiflöde uppåt, vilket bland annat kan resultera i ett stressat nervsystem med stelhet, värk, oro, matsmältningsbesvär, köld och orolig sömn.

Yogapasset reducerar Vata och inre stress. Ett pass för ökad balans och välmående. Det är ett yogapass med mjuka, grundande och varsamma övningar för stabilitet som inte kör slut på energisystemet.

Vilka rekommenderas detta pass?

Det här yogapasset rekommenderas till alla som vill öka sin balans och välmående. Det är mjukt och igenkännande, men också kraftfullt och potent – därför är det viktigt att du är varsam och lyssnar på din kropp.