The Healing Power of Sound and Energy

Change your vibration – change your life

Magisk resa i tonernas värld som skapas intuitivt med närvaro och lyhördhet. Vibrationer och ljudvågor som påverkar hela dig, både den fysiska kroppen, de subtilare energifälten, det undermedvetna och dina känslor. Reducerar blockeringar och skapar holistisk balans.

Med den egna rösten samt med traditionella akustiska och heliga instrument som är rika på övertoner skapas läkande sessioner. 

Sound Journey - i grupp

Medan du vilande ligger ner sveps du genom ett landskap av olika vibrationer. Det konstanta och ostrukturerade ljudet hjälper den fysiska kroppen och den intellektuella/ analytiska sidan av hjärnan att vila medan den kreativa och intuitiva sidan får fritt spelrum och själen blir fri att resa.

Håll utkik efter workshops Kurser och workshops eller hör av dig till ylva@rootsandcrown.se om du har en egen grupp och lokal.

Sound Healing session - enskild

Djupgående vibrationsbehandling, på - över och runtomkring din kropp, medan du ligger ner och vilar.

En skräddarsydd behandling som unikt skapas genom intuitiv avläsning av din kropps- och energisystems behov samt dina önskemål.

Pris: 800 kronor (60 minuter)

Vid intresse, maila ylva@rootsandcrown.se.

Stimulera livselixiret - craniosacral terapi med ljud - enskild

Du ligger på mage på en yogamatta, två klangskålar placeras över nacke och rygg. En rytmiskt och inkännande klang sägs stimulera och balansera flödet av spinalvätskan.

Bra för dig med huvudvärk, stelhet, värk, svårt komma till ro. Avkopplande och balanserande.

Pris:
• 1 besök: 350 kronor (30 minuter)
• Paket med 5 besök: 1500 kronor totalt (300 kronor/besök)

Vid intresse, maila ylva@rootsandcrown.se.