MediYoga

Medicinsk yoga

Enkel

Mjuka, kontrollerade och enkla fysiska övningar som är kombinerade med andnings- och koncentrationstekniker, djupavslappning och meditation. Yogan är enkel, mjuk, inkännande men samtidigt mycket kraftfull.

Metoden är lättillgänglig även för den ovane. MediYogan hjälper dig att släppa på spänningar fysiskt såväl som mentalt. Yogan har effekt på andning, cirkulation, rörlighet och uthållighet vilket påverkar allmäntillståndet positivt. Du får tillgång till enkla redskap att själv skapa balans och smidighet på alla plan; fysiskt, mentalt och emotionellt.

Fortsättning/ Avancerad

Mer fysiskt utmanande yogapass än de grundläggande MediYoga-passen, ändå inkännande efter dina egna förutsättningar. Kraftfulla medicinska kundaliniyogapass som balanserar dig på alla nivåer.

Mer utmanande övningar som jobbar mer med muskulär uthållighet, smidighet, stärker nervsystemet samtidigt som du bibehåller ditt samlade fokus inåt. Passar dig på fortsättningsnivå, som har tränat grunderna i MediYoga, för dig som är van yogautövare eller för nybörjare som inte har några sjukdomar eller större fysiska begränsningar.

Kurser och workshops

Kunskap blir till verklig visdom först när du upplever den, med ditt hjärta och med hela din varelse, först när den blir en del av din personliga upplevelse
— Yogi Bhajan, mästare i Kundaliniyoga