Bättre hälsa på jobbet

Roots and Crown kan hjälpa ditt företag att reducera kostnader för ohälsa genom att förbättra de anställdas mående och hälsa. Konsten är inte att se till att människor kommer till jobbet, konsten är att se till att de vill vara där och uppnår sin fulla potential.

I vårt arbete erbjuder vi effektiva metoder såsom lugn terapeutisk yoga, medveten andning, avslappning, meditation och mindfulness i terapeutisk fri dans. Även föredrag och enskilda terapeutiska samtal.

  • Som Friskvård eller Rehabilitering. För enstaka tillfällen eller längre uppdrag
  • Gruppyoga eller Mindfulness i rörelse
  • Yoga, meditation, mindfulness eller guidad terapeutiskt fri dans vid kick-off. Yogafrukost på konferens
  • Föreläsning om medveten andning, stresshantering och yoga

De bästa effekterna av yoga får man vid regelbunden träning. Yoga på jobbet en gång i veckan under erfaren ledning är inspirerande och ger snabba resultat. Yoga hör till ett av de kraftigaste verktygen när det gäller stressreducering och stresshantering.

Passen på företag är vanligtvis mellan 50–90 minuter långa, men kortare lektioner med inriktning på till exempel meditation/ andning kan vara ett alternativ. Upplägget avgörs helt av era behov och möjligheter.

Yogan kan anpassas till att utföras såväl på stol som på matta. Det vanligaste upplägget är ett introduktionstillfälle där personalen får en praktisk upplevelse av det som erbjuds och därefter möjligheten att anmäla sig till en terminskurs på arbetsplatsen.

Är du intresserad av Roots & Crown på arbetsplatsen och vill ha en offert?
Maila: ylva@rootsandcrown.se