Testimonials

Röster om kurserna

Efter passet har jag stigit upp ur floden, men inte på samma plats som jag klev ner.
— Hannah Linderoth om CD "Balansera din Vata"
Först nu har jag insett vad som påbörjades i soundhealingen, utrensning på alla sätt och vis, både kroppsligt och själsligt
— Lena om enskild Sound Healing session
 
Min tid med dig Ylva är helig och är guld värd. Tack.
Ylva dina kunskaper bör tas tillvara i ett större sammanhang. Kan Danderyds sjukhus använda medicinsk yoga till hjärtpatienter tycker då jag att man kan använda Ylvas Yoga till stresspatienter som ständig stiger i antal.
— Deltagare på HoliYoga mot utbrändhet
 
Så glad att jag gått danskursen med dig o fått en glimt av det glömda barnet inom mig!
— Deltagare på Terapeutisk Dans mot utbrändhet
Underbart på alla sätt och vis! Djupgående, befriande och så mycket värme och energi.
— Helene, Sång i Fokus Sverige AB, om HoliYoga Röst
 
Kände mig så lugn och närvarande efteråt. Kände att kroppen va i balans. Va hos naprapaten. Han sa att jag hade andra ögon och han hade svårt att läsa mig. Det va inte som det brukade. Bäckenet var mindre snett!
— Karolina om enskild Sound Healing session
 
Känner att jag får kontakt med mig på ett sätt jag kanske aldrig fått eller så har jag glömt det
— Deltagare på HoliYoga
Jag har hittat diafragman för första gången i mitt liv!
— Deltagare på HoliYoga mot utrbändhet
 

Mycket har hänt hos mig, både fysiskt och känslomässigt.
Jag upplever ökad avslappning och närvaro. Är medveten om mina spänningar, var de sitter, så jag kan släppa på dem.
Uttrycker mer, gäspar, ljudar. Känner min andning. Ökad medvetenhet av känslor. Släppt fram sorg som legat gömd.
— Lisa, deltagare på Terapeutisk dans mot utbrändhet
 
“När jag gick till tunnelbanan insåg jag hur djupa andetag jag tog. Och det helt utan ansträngning! Det var länge sedan jag andades så obehindrat! Tusen tack för en härlig eftermiddag!”
— Ulrika, deltog på ljudresa i grupp (Sound Journey)
Yogan har hjälpt mig att återfå kontakten med hela kroppen, framförallt de feminina delarna. Den feminina energin var mycket stagnerad i början av terminen men har nu fått börja flöda mer fritt och väckt kroppen till liv. Den delen har varit viktig för mig.
— Deltagare i HoliYoga Hormon
 
Det är så fantastiskt att dansa! Vad du hjälper mig att lära känna mig själv. Är dig innerligt tacksam.

Har svårt att göra ngt långsamt. Försöker... men blir lite stressad. Kände att tydligheten var bekant men började genast följa dig. Hum följer jag andra tappar jag mig själv.
— Deltagare på Terapeutisk Dans mot utbrändhet
 
Passet i tisdags öppnade mitt allra innersta rum i hjärtat och jag upplevde minnen från barndomen.
Kände mig sårbar, ledsen och tårarna flödade under hela passet och ett par dagar till, har sovit mycket, skönt att släppa på locket.

Upptäckte att jag bara andas in, var tar luften vägen när jag inte andas ut? Jag stänger av vid halsen och allt går upp i huvudet, prestationsmänniskan går i gång och kör för fullt och jag glömmer helt bort att andas.

Under kursen har jag blivit medveten om många saker jag behöver arbeta med, det är en lång väg kvar men jag har tack vare Ylva hittat en nyckel- kom ihåg att andas ut!
— Deltagare på HoliYoga mot utbrändhet
Tack för yogakursen! Så glad att jag hittat dig och holiyogan! Det har känts fantastiskt fint att vara med i gruppen och utforska de inre rummen. Det har återuppväckt en del minnen som jag kunnat utforska vidare med min terapeut.

Du är en riktigt bra yogalärare Ylva! Så mycket inspirerande övningar som jag känner att jag fått med mig och kunnat fortsätta med hemma.

Jag har blivit medveten om baksidan av min kropp, ryggen, och jag gör ljudliga suckar vilket känns väldigt befriande.
Sover djupt & gott natten efter yogan!

Jag har trivts så bra med blandningen av yogaövningar och dans/rörelsemeditationer. Så fint att även utforska i par och i grupp.
— Deltagare på HoliYoga mot utbrändhet

Röster om Ylva

Din ton är lugn och harmonisk. Du har mycket kunskap och det är väldigt dyrbart att få ta del av det!
 Den bästa yogaläraren jag haft!
— Louise Hagblom, deltagare i HoliYoga
Du är fantastisk och det är fint att du öppet och avslappnat delar med dig av din historia och dina erfarenheter. Du känns genuin i det du gör.
— Julia, deltagare i workshop med HoliYoga
 
Tacksamhet är det första ordet som dyker upp.

Du har funnit din gåva o hur använda den. För mig som är i omtumlande läkningsprocess o kommer med ptsd o utmattning kunde jag inte hittat ett bättre forum, form, ledare o grupp. Avgörande för min läkning är att känna så pass mycket trygghet att det dissocierade vågar ta plats o uttrycka sig. Där har du redan från vår första kontakt, lokalen, dansen, gruppen o alla möten haft en mycket viktig roll. Det har givit mig möjlighet att släppa lite på min sårbarhet, därmed läka bit för bit, o samtidigt få hjälp komma ner i kroppen, busa o toka sig lite. Vecka för vecka har jag blivit något starkare när det gäller transportera mig o delta, utan att fullständigt rasa ihop efter. Utifrån mitt perspektiv där jag är i nuläget får du, gruppen o den helhet dansen inneburit för mig, trygghet - glädje - gemenskap - musik - dans - möten mm, bästa möjliga betyg
— Deltagare på Terapeutisk Dans mot utbrändhet
 
Hallå alla HR-chefer, företagshälsovården och chefer i största allmänhet: boka en föreläsning med Ylva Deplanck från Roots & Crown för ett suveränt intro till hur yoga och medveten närvaro bidrar till hjärnans nödvändiga återhämtning och återuppbyggnad.
— Elin Svensson, deltagare på föreläsningen Hjärnans Återhämtning
Det har varit en spännande, givande tid, och jag är alldeles förundrad över att ha fått möta en sådan kursledare som ger så mycket värme och förmedlar så mycket kunskap! TACK!
— Eva, deltagare på HoliYoga-kurs