Yogaterapi

Önskar du en förändring i livet – att leva medvetet och sant med balans i både kropp, sinne och själ? Yogan hjälper dig att göra de förändringar som krävs för att starta en resa mot ökat välbefinnande, ro och hälsa.

Svårt att sova? Stressad? Värk? Magbesvär? Hur komma vidare i livet?

Yogaterapi är för dig med någon form av obalans. En yogaterapisession innebär att du berättar om dina specifika besvär och får en sammanfattning av hur yogan ser på dessa. 

Du får utifrån detta individuella råd och yoga anpassat efter dina behov. Du applicerar sen metoderna självständigt och regelbundet på egen hand hemma. Helst deltar du också regelbundet i en passande yogagrupp för att ytterligare motiveras i din process. (Detta är dock inte nödvändigt).

Om du behöver vidare individuellt stöd därefter kan ett paket för längre tids yogaterapi skräddarsys efter dina behov. Vid intresse, maila ylva@rootsandcrown.se.

Enskilda sessioner

Pris:
• 1 besök: 1 500 kronor (120 minuter)
• Paket med 3 besök: 3 900 kronor totalt (1 300 kr/ tillfälle på vardera 120 minuter). 
Grundläggande yogaterapi görs rekommenderat uppdelat på 3 tillfällen à vardera 120 minuter. Det 3:e uppföljande besöket bokas efter ca 1,5 månad.

- För dig som inte vill eller kan boka 3 besök - kan kortare variant på 1 - 2 besök erbjudas.
- För dig som bor i annan del av landet kan yogaterapi erbjudas per Skype.


För dig som önskar skriftlig sammanfattning av yogaterapin/ rekommendationerna skickad till dig på pdf, tillkommer en summa på 500 kronor.


Yoga is a way to freedom. By its constant practice, we can free ourselves from fear, anguish and loneliness.
— Indra Devi