Yoga i vardagen med Ylva Deplanck

Yoga i vardagen PASS.png
Yoga i vardagen PASS.png

Yoga i vardagen med Ylva Deplanck

240.00

Det här är digitala versionen av yogapasset. Det betyder att du laddar hem produkten till din dator eller enhet som mp3-fil och digital folder i pdf-format. Det är inte fysiska produkter som du får hemskickade.

För Dig som önskar en tryckt folder hemskickad eller en tryckt folder + usb stick med mp3 filer kan göra det via beställningssidan

Lägg i varukorg

Det här är ett mjukt men effektivt yogapass för att landa hem i kroppen, i närvaro och skapa ny energi. I paketet ingår 6 ljudfiler, totalt 1h 29 min (mp3) och 1 tillhörande PDF med information, bilder och förklaringar på övningarna. 

Passet är uppdelad på 5 olika spår (+1 spår med information), om vardera drygt 15 min, där du kan välja att göra något enstaka, några stycken eller alla spår för ett längre yogapass.

Fördjupning HoliYoga

Vilka rekommenderas detta pass?

Det här yogapasset rekommenderas till alla som vill få in yogan i vardagen.

Om du väljer att ladda ner direkt till din telefon/surfplatta så behövs även en app som kan ta emot så kallade zippade filer. Min rekommendation är att du laddar ner länken som du får i ett mail först till din dator (PC) eller Mac. Sen kan du därifrån föra över filerna till din telefon/surfplatta. Vid nedladdning får du oftast 2 mail, ett bekräftelsemail och sen ett mail med länkarna. Vissa får bara ett mail då ligger länkarna till filerna längst ner i mailet.