Yoga Nidra - effektiv avspänning med Ylva Deplanck

Yoga Nidra PASS.png
Yoga Nidra PASS.png

Yoga Nidra - effektiv avspänning med Ylva Deplanck

240.00

Det här är digitala versionen av yogapasset. Det betyder att du laddar hem produkten till din dator eller enhet som mp3-fil och digital folder i pdf-format. Det är inte fysiska produkter som du får hemskickade.

För Dig som önskar en tryckt folder hemskickad eller en tryckt folder + usb stick med mp3 filer kan göra det via beställningssidan

Lägg i varukorg

Ett liggande meditationspass för avspänning och djupare medvetandetillstånd. I paketet ingår 2 ljudfiler, totalt 1h 2 min (mp3) och 1 tillhörande PDF med information.

Om du väljer att ladda ner direkt till din telefon/surfplatta så behövs även en app som kan ta emot så kallade zippade filer. Min rekommendation är att du laddar ner länken som du får i ett mail först till din dator (PC) eller Mac. Sen kan du därifrån föra över filerna till din telefon/surfplatta. Vid nedladdning får du oftast 2 mail, ett bekräftelsemail och sen ett mail med länkarna. Vissa får bara ett mail då ligger länkarna till filerna längst ner i mailet.

Om Yoga Nidra

Yoga Nidra är en guidad meditationsteknik som utförs i liggande, brukar även kallas 'yogisk vaken sömn'. 
Kroppen får vila djupt samtidigt som vårt sinne bibehåller fullt fokus och medvetande. 

Yoga Nidra hjälper oss att hitta en total djupavslappning som kan bidra till att lösa upp mentala och fysiska spänningar. Jättebra bl.a. för dig med sömnbesvär och stress.