Terminskurser våren 2018 

Terminskurserna ligger fortsatt vilande under vårterminen då jag är mammaledig. Jag ledde ett antal workshops här i början på året 2018, men har nu uppehåll och ägnar mig helt åt min lilla flicka fram till hösten som det ser ut nu.
 

Håll utkik här på hemsidan (scrolla ner för workshops), på sociala medier och se till att du är med på mail-listan för utskick för senaste information och erbjudanden.

Vill också passa på och tipsa om att du tills vidare kan yoga 'med mig' via en yoga-skiva. Guidade yogapass när du vill, var du vill.
 

Bokningsregler

Din anmälan är bindande. Avbrutna kurser återbetalas ej. Vid avanmälan före kursstart debiteras halva kursavgiften och vid avanmälan efter kursstart debiteras hela kursavgiften. 

Funderingar? Hör av dig, kanske går det att lösa.


Workshops våren 2018

Uppskattade enstaka oftast längre pass med teman, ibland med teori. Återkommande workshops på olika ställen i Stockholm, ibland även i andra delar av vårt avlånga land.


Bokningsregler Workshops

Olika yogaställen kan ha olika policy, så kolla upp via den som är arrangör för workshopen och tar emot anmälningarna.
----------------------------
Detta nedan gäller workshops under Roots & Crowns egen regi och samordning;
Din anmälan är bindande. Vid avbokning minst 1v. innan avsedd workshop debiteras du halva avgiften. Vid senare avbokning debiteras hela avgiften.
Du kan också välja att överlåta din plats till en vän, hör av dig i så fall angående detta.

Funderingar? Hör av dig, kanske går det att lösa.