Släpp stress och må bra med Yoga-CD

Upplevd stress, sömnproblem, hormonell obalans och psykisk ohälsa ökar i vårt samhälle. Medan allting snurrar i ett högre tempo har behovet av olika lugna terapier ökat. Yogas goda effekt på kropp och själ har gott stöd av både svensk och internationell forskning.

Fler och fler upptäcker terapeutisk yoga som ett kraftfullt verktyg för ökat välmående och balans. Holistisk Yoga och Holistisk Hormon Yoga – enl Ulrica Gulz, är exempel på mjuka, omfamnande yogametoder som kan utföras i rehabiliterande syfte likväl som i förebyggande. Det är enkla, varsamma yoga- och andningsövningar som med hjälp av lärarens guidning och din intention hjälper dig att komma djupt in i dig själv, din kropp, dina känslor.

Nu finns det nya unika yogapass på CD och MP3. Finns många fördelar att träna hemma.

  • Du väljer själv tid och plats som passar dig
  • Billigt
  • Regelbundenhet i yogan ger goda resultat
  • Du yogar i din takt, vilar så länge du vill
  • Redskap i vardagen när du allra mest behöver

Yogapass på CD:

Yogapass för att balansera Vata:
Holistisk Yoga för dig som behöver släppa inre stress, grunda och varsamt mjuka upp kroppen.

Helhetspass i Holistisk Hormon Yoga:
Vänder sig till kvinnor. För dig som önskar balansera dina hormoner, stärka din lust. Förbättrar cirkulationen och syresättningen av fortplantningssystem och endokrina körtlar.

”Genom att söka din inre stillhet får du ökat flöde på alla plan i livet”.
– Ylva Deplanck

Roots & Crown Yoga / Ylva Deplanck
Kontaktuppgifter: ylva@rootsandcrown.se / 070-403 46 65
Hemsida: www.rootsandcrown.se

Med passionerat engagemang sprider Roots & Crown kunskap och hälsa och ger tillgång till effektiva balanserande redskap såsom terapeutisk yoga, medveten andning, fysioterapi och mindfulness. Vänder sig till företag och privatpersoner.